Český pohár a MČR Praha

Ve dnech 03-04.10.2020 (sobota a neděle) na stěně Big Wall v Praze proběhnou závody Českého poháru 2020, které budou zároveň Mistrovstvím ČR v lezení na obtížnost pro kategorie B, A, J a dospěle. Závodnici kategorie B budou mít kvalifikaci v sobotu dopoledne a v nedělí dopoledne pak proběhne finálové klání. Ostatní kategorie budou mít kvalifikační závod v sobotu odpoledne, v nedělí dopoledne proběhne semifinále a večer pak finále. Bližší informace jsou k nalezení na oficiální pozvánce.

Nominaci na závody provedou příslušní trenéři. Poté je třeba se ně předregistrovat: kategorie B nebo kategorie A, J a dospěli

Připomínáme všem účastníkům, že pro závodníky jsou povinné platné zdravotní prohlídky – viz vzor formuláře. Zdravotní prohlídka je platná rok, závodník je povinen ji předložit při prezentaci na závodech. Platnost prohlídky Vašeho dítěte lze ověřit po provedení předregistrace v seznamu registrovaných závodníků.

Všichni účastnici závodů musí být také členy příslušného sportovního svazu, v našem případě Českého horolezeckého svazu – je zajištěno prostřednictvím oddílu (průkazky s sebou).

Na závodech budou přítomni oddíloví trenéři: Hanka a Andrzej.