Český pohár 2019 Svitavy

Třetí, a zároveň také poslední nominační, závody ze seriálu Českého poháru 2019 v lezení na obtížnost se budou konat v sobotu, dne 01.06.2019 na stěně ve Svitavách. Závody jsou určené především všem, kteří už mají nějaké zkušenosti. Bližší informace jsou k nalezení na oficiální pozvánce. Tento závod je vhodný pro následující členy našeho oddílu:

  • B: (2004 – 2005): Fichtelová Lucie, Grosmanová Karolína, Gruber Lukáš, Hrbáčová A. Ludmila, Mašková Nela, Plchová Klára, Skoupá Sabina, Vaverková Adéla
  • A: (2002 – 2003): Cink Jáchym, Galeová Ema, Prokešová Simona, Skříčková Zuzana, Špringl Petr
  • J: (2000 – 2001): Ondřejová Jana
  • M/Ž: Bína Ondřej, Petrová Lucie

Na tyto závody je třeba se předregistrovatkategorie B a dospělí a kategorie A a J. Připomínáme všem účastníkům závodů Českého poháru mládeže, že pro závodníky jsou povinné platné zdravotní prohlídky. Všechny osoby startující v závodech musí být také členy příslušného sportovního svazu, v našem případě Českého horolezeckého svazu – je zajištěno prostřednictvím oddílu. Na místě budou přítomní oddíloví trenéři (Simona a Jana).

Rodiče, kteří pojedou s dětmi a mají volná místa v autě, a stejně tak, děti, které nemají odvoz prosíme o registraci své nabídky a poptávky ve formuláři přehledu poptávky a nabídky volných míst, který je k dispozici pro každý závod zvlášť.